lørdag den 17. august 2013

Welcome


Hej derude - og velkommen til min blog.

Du kender mig måske fra min tidligere blog josephinelydolph.com - nu er jeg dog rykket over til denne blog, da jeg havde sygt mange tekniske problemer konstant på den anden og det gad jeg ikke bruge tid på mere, så fra nu af vil jeg blogge fra denne blog og du er mere end velkommen til at følge med.

Bloggen vil handle om mit liv som udvekslingsstudent i USA 2013/2014. Jeg rejser med organisationen Explorius og min amerikanske organisation er ICES.
Jeg ved ikke hvornår jeg rejser eller hvor jeg skal bo henne i USA, da jeg hverken har fået værtsfamilie eller placering endnu.. og jo, det er sent!
Så snart jeg kommer til USA vil jeg blogge så tit jeg nu kan, så i her hjemme også kan følge med i mit ophold.

Hvis du vil vide mere om mig, så tjek siden "About" ud her på bloggen og hvis du vil i kontakt med mig, har spørgsmål eller noget i den stil, så tjek siden "Contact" ud her på bloggen.

Det ville være super dejligt hvis du ville være med i min afstemning i bunden af bloggen og hvis du kan lide min blog, eller har lyst til at følge med fast, så rul ned til bunden af bloggen og tryk "Tilmed dig dette website" eller du kan følge med via email.

Mange knus fra en spændt Josephine :-)


P.S der er indlæg på min gamle blog, som du måske syntes kunne være interessante at læse. Du er i hvert fald velkommen til at tage et kig forbi min gamle blog.

6 kommentarer:

 1. Jeg har fulgt lidt med i din anden blog, men det var svært, da du jo brugte Wordpress, så fedt at du er skiftet til Blogger :) Rejser også med Explorius og mangler også værtsfamilie, så vi sidder lidt i samme situation... :) - min blog: www.adrianpetersen.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, følger selv med på din blog ;) - nu hvor vi begge mangler værtsfamilie, ender det måske med vi kommer på Soft Landing Camp sammen! Håber for dig du snart får en værtsfamilie. Knus :)

   Slet
  2. Ja det kunne da godt tænkes! Håber også du snart får det... ventetiden er ulidelig... :(

   Slet
  3. Åh ja jeg ved hvad du mener.... Men det bliver nok snart vores tur, til at få det gyldne opkald fra Explorius :-)

   Slet
 2. Hvor er det en fed idé at lave en blog omkring dit liv i USA.
  Har en konkurrence kørende på min blog, måske du har lyst til at tjekke den ud?
  http://katarina-livetifolgekatarina.blogspot.dk/2013/08/vind-200-kr-til-miintodk.html

  Mange hilsner Katarina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen tusind tak da. Hvor er det skønt med sådan et par søde kommentarer :-)

   Slet