tirsdag den 27. august 2013

Youtubevideo - Reaktionen da jeg fik min værtsfamilieHej alle sammen :-)
Jeg har lavet en lille youtubevideo igen. Denne gang hvor jeg laver en parodi af mig selv, der bliver ringet op af Explorius. Som I har kunne læse i mit tidligere indlæg "Host family", var det jo ikke helt sådan det gik til, altså jeg besvimmede jo ikke ligefrem mens jeg havde Linda i røret (kun indvendigt) haha ;-) Men ellers passer det nok meget godt. Og ja det er meningen jeg har nattøj på i videoen, da jeg blev ringet op mens jeg havde nattøj på... :P


Igår eftermiddags kontaktede jeg min værtsfamilie via e-mail og de er bare SÅ søde og rare, og det lyder som om de har humor (elsker folk med humoristisk sans). De havde håbet jeg ville komme inden lørdag, så jeg kunne komme med op i deres sommerhus i Maine, men jeg ankommer først til Massachusetts efter weekenden, da skal på en 3-4 dages Soft Landing Camp i New York City, med en masse andre Explorius udvekslingsstudenter. Gad ellers godt med dem til Maine.
Jeg glæder mig så meget til at møde dem, det er helt vildt! Tænk at jeg ikke når at opleve endnu en weekend i Danmark, inden jeg tager afsted...men heldigvis var weekenden vi lige har haft, overdrevet hyggelig da min elskede kusine overnattede 2 nætter hos mig.

Jeg er også kommet i kontakt med min områdesrepræsentant Kati nu, som også virker rigtig flink og rar og så er jeg faktisk også kommet i kontakt med en udvekslingsstudent fra Sverige (Emily) fra sidste skoleår, der gik på den high school jeg også skal gå på og hun fortæller det er en fantastisk skole.


Knus fra Josephine


4 kommentarer:

 1. EEEEEElsker den her video!!!!!

  SvarSlet
 2. Dejlig video - hahah:)

  Hvor er din kuffert fra??

  Vh. Janni xx

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha tak Janni, jeg må ærligt indrømme at jeg ikke kan huske hvor min kuffert er fra men jeg købte den via en hjemmeside på nettet :)

   Slet