torsdag den 22. august 2013

Første youtubevideo - INTROHej alle sammen!

Så fik jeg lavet min første video på min Youtubekanal. Jeg håber I kan lide den og jeg håber ikke den vil skræmme jer væk, men at i fortsat vil følge med på min blog og nu også min videoblog på Youtube. 

I videoen fortæller jeg lidt om hvorfor jeg gerne vil være udvekslingsstudent, hvorfor jeg har valgt at rejse med Explorius og så er der nogle fra klip til sidst (døm mig ikke) ;-)


Hvis der skulle sidde et geni og læse det her, må vedkommende meget gerne skrive en kommentar om hvordan man får videoen til at fylde lige så meget i størrelsen på bloggen, som mine billeder jeg lægger ud gør.

Kys & kram - Josephine

9 kommentarer:

 1. Hahahaha, nej, hvor er du dejlig, Josephine! Sad seriøst og flækkede af grin for mig selv, haha, det er alt for sødt, det der :-D Men jeg følger i hvert fald med på din youtube kanal fra nu af, det er da helt sikkert!

  Angående det der med bredden af videoen - geni til tjeneste! Ej, du skal bare gå ind på din video, inde på YouTube. Så skal du klikke på den lille "knap" der hedder "del" nede til højre. Dernæst klikker du på "indlejring". Der hvor der står "videostørrelse" klikker du så på "tilpasset størrelse" i rullemenuen og i den første firkant skriver du så, hvor mange pixels den skal være i bredden (højden tilpasser den selv). Så skal du bare kopiere HTML-koden og sætten den ind i et indlæg - easy peasy! ;-)

  Du må lige skrive, hvis du ikke forstår det, så ser jeg, om jeg kan forklare det anderledes...

  Håber, at du snart vil kunne lave en video om din værtsfamilie ;-)

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha hvor er du sød Amalie, jeg er da glad for du ikke synes den var tør og kedelig ;-) - Og tak det vil jeg være ritgit glad for :D

   Nu er det sådan, at selv det største geni ville have svært ved at forklare mig noget om tekniske ting.. Jeg fulgte din opskrift men det virkede ikke helt (jeg har sikkert gjort noget forkert), så tror bare jeg lader den være som den er, man kan jo altid bare gå ind på youtube og se den i større form :-P

   Og jeg håber jeg snart får en besked fra dig, om at du har fået værtsfamilie! - Jeg kan forresten huske mere fra min drøm.. Ifølge min drøm skal du til Pennsylvania <3

   Slet
  2. Oh well, okay... huskede du at trykke på "HTML", inde i Blogger, når du satte koden ind? Altså, den skal ikke bare sættes ind der, hvor man normalt skriver ;-)

   Uhhhh, lyder spændende, haha, det er seriøst nice, hvis du har ret :-D <3

   Slet
  3. Ahh, det prøver jeg lige.. HAHA ;D

   - Jup, burde gøre en karriere ud af at spå så.....eller noget i den stil <3

   Slet
  4. Neijjjjj, kan se, du har fået det til at virke! Top dollar :-D

   Og ja totalt, du kan blives sådan en rigtig sigøjner-spåkone med krystalkugle og hele molevitten!!!! <3

   Slet
  5. Ja jeg har, takket være geniet (hentyder til dig Amalie, hvis du skulle være i tvivl) ;-)

   - jamen det var da lige det jeg tænke... Kan se det for mig! <3

   Slet
  6. Eftersom jeg er et geni, så er jeg da overhovedet ikke i tvivl! ;-) og haha, det kunne være smukt! <3

   Slet
 2. ELSKER fraklippene! hahhaha..... god video :)

  SvarSlet