søndag den 6. oktober 2013

Pumpkin picking & gæster

Ude og "plukke" græskar

Kreativt..

Os børn med det græskar vi har valgt


Terrasen

Mig og Makayla

Madi, Makayla og mig

Okay så igår var jeg (udover at have deltaget i et løb) ude og vælge mit eget græskar med min værtsfamilie. Det er sådan at alle børn i familien, får lov til at vælge et græskar som vi så skal skære ud i næste weekend (tror jeg). Efter vi havde været ude og vælge vores græskar tog vi hjem, slappede lidt af og gjorde klar til der kom gæster. 
Familiens venner (altså gæsterne) kom klokken 5:00 PM og vi spiste ellers lækre ribs og suppe osv. til aftensmad. Det smagte skide godt. Til dessert fik vi kage, som endte ud i en madkamp. Det startede med at Amanda (moren af gæsterne) smurte kage i hovedet på Madi, Madi tilbage i Amanda's hovede, så blev Makayla lige pludselig involveret, det samme gjorde Bill og ja det var ret grineren, elsker madkamp men ville da ikke spille min gode kage, ville hellere spise den for den var seriøst guddommelig god. Der var også lidt cookies som nemt røg ned i min dejlige mavse. OMG jeg bliver så fed herovre, kommer trillende hjem.. Haha.


Idag har jeg været ude og shoppe med Vittoria. Alle kommenterer min tøjstil herovre, altså de synes min tøjstil er vildt fed, men hver gang jeg tager noget på med farver bliver de sådan helt "OMG hun har andet end sort i sit tøjskab" agtig, så Vittoria prøvede at hjælpe mig med at finde noget farvet tøj idag, meeeen jeg endte med at købe et par sort/hvide leggings. 

3 kommentarer:

 1. Hej Josephine. Ville bare lige sige at jeg er virkelig vild med din blog! Det er vildt spændende at følge med i din hverdag som udvekslingsstudent! Jeg har selv drømt om at være udvekslingsstudent i mange, mange år, men havde desværre ikke råd til det. Så må vente med at besøge staterne til efter gym :-)
  Men jeg håber du får et virkelig fantastisk år, er sikker på det allerede er ret fantastisk! Og så håber jeg det går bedre i din familie :-)
  Forsæt med at blogge og så har du altid en fast læser i mig!
  Mange knus fra Emma // http://emma-kirstine.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Emma. Jeg vil bare gerne takke dig for din søde besked, du aner ikke hvor glad jeg blev da jeg så den :-) Jeg er ked af at hører du ikke havde råd, men håber du får 3 super fede år på gymnasiet - hører fra mine venner/veninder at gymnasiet er fedt!
   Jeg vil bestemt fortsætte med at blogge, i hvert fald så længe jeg er i USA.
   Mange knus og søde hilsner fra mig - jeg er rigtig glad for din besked! :-)

   Slet
  2. Hej Josephine. Er super glad for at du blev glad for min besked. Er ked af at læse i dine nyere indlæg at der er sket noget, men godt du er ved at få det løst! :-)
   Jeg er sikker på at mine 3 år på gym bliver fantastiske, er allerede vild med det!
   Godt at høre at du vil foresætte med at blogge så længe du er i USA, så har jeg da noget godt at læse om!
   Nyd det så meget som du kan! :-)
   Knus og kærlige hilsner fra Emma!

   Slet