tirsdag den 8. oktober 2013

Takker Naomi med chokolade


Min veninde Naomi har virkelig været den største hjælp, lige siden første dag jeg startede i US History klassen med hende. Det er jo ingen hemmelighed at jeg har lidt svært ved det engelske, specielt i US History fordi emnerne byder på så svære ord jeg ikke forstår. Dog har Naomi hele tiden været til hjælp med at forklare hvad vi skal, og med at vise mig hendes noter når jeg ikke selv vidste hvordan jeg skulle formulere mig ned på et papir. 
Vi har test på torsdag og idag skulle vi vise vores noter til testen, som vi ville få point for. Min lærer kommer ned til mig og siger jeg ikke har de rigtige noter..tror jeg havde læst et forkert sted i bogen til testen og skrevet noter til. Men Naomi og min lærer Mr. Godbout hjælper mig og Naomi siger jeg kan få HELE hendes notesbook med hjem og skrive af efter, min lærer er cool med jeg kopier hendes noter fordi jeg er udvekslingsstudent. Så jeg fik hendes notesbook med hjem, og fik indtil torsdag til at få skrevet det af. Jeg har dog været så sød at gøre det hele til imorgen, så hun kan få hendes notesbook tilbage så hurtigt som muligt, og som tak for hjælpen for alle de gange hun har hjulpet mig, har jeg købt hende chokolade.


Udover det, har jeg nok haft en af de værste dage i mit liv idag. Jeg føler ikke rigtig for at skrive hvorfor og jeg ved heller ikke om jeg er tilladt at skrive hvorfor. Jeg har fået snakket med min værtsfamilie om det, skolen får besked imorgen og jeg går nok også videre med det til min kontaktperson og Explorius, da det ikke bare var et lille problem. Det var en forfærdelig situation at sidde i, jeg følte mig magtesløs og det kunne have endt værre, hvilket det HELDIGVIS ikke gjorde. 

2 kommentarer:

  1. Åh, det lyder ikke rart... håber, du er okay sødeste Josephine - eller at du i hvert fad snart bliver det! <3 kæmpe knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Amalie, jeg har heldigvis gode mennesker omkring mig her i USA, så er mere eller mindre ved at få løst det hele og må bare tænkte på, at jeg er blevet det stærkere efter den dag :-( <3

      Slet